Waar bent u naar op zoek?

Bekijk een groot gedeelte van ons ruime assortiment online!

Meubels

 Prachtige vintage meubels om van uw huis een thuis te maken?

KLIK HIER

ACCESSOIRES

Gezellige vintage accessoires om uw huis net wat meer sfeer te geven? 

KLIK HIER

verf

Uw kast, stoel, tafel of meubel een prachtige nieuwe vintage look geven? 

KLIK HIER

cadeaubon

Het perfecte cadeau voor wie geen genoeg kan krijgen van Vintage!

KLIK HIER

toon alles

Kan je geen keuze maken? Kijk dan lekker rond tussen al onze producten!

KLIK HIER

Verzendkosten

Bezorging

Vintage Brabant is onderdeel van verhuisbedrijf VOZ-groep. Wij werken met een professioneel team aan verhuizers. Al uw producten worden met zorg geleverd. Duurzaamheid staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij de producten duurzaam leveren. We brengen uw producten bij u langs als we op de route zitten van een verhuizing. Zo rijden we niet onnodig op de weg en denken we weer iets meer aan het milieu. Kleine producten worden verstuurd met PostNL. U ontvangt hiervoor een track & trace code. Deze worden binnen 3 a 5 werkdagen geleverd. Door onze nieuwe openingstijden kan het zijn dat u wat langer op u pakketje moet wachten dan u bent gewend. Excuus voor het ongemak. 

De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen van het product. Kleine producten worden met PostNL verstuurd. De kosten hiervoor bedragen € 7,95. Heeft u een groter product op het oog? Neem even contact met ons op via 0165-201069 of via de mail vintage@voz-groep.nl om de bezorgkosten te bespreken. 

Afhalen

Heeft u vintage spullen via de webshop besteld? Dan is het ook mogelijk om deze producten in de winkel op te halen. Na de betaling zetten wij de producten voor u apart. 

Lees hier de algemene voorwaarden

Winkelwagen