Kassa in een caraven en naar het toilet in een pipowagen!

Vintage Walhalla

Nergens vind je zoveel vintage op zo'n bijzondere manier weggezet. Heeft je brein behoefte om er even helemaal tussenuit te zijn en om aan niks anders te hoeven te denken dan vintage? Kies voor funshoppen met een beleving! Onze vintage winkel is meer dan een winkel; het is bij ons struinen in een walhalla van gestylde vintage en gerestylde meubels. We inspireren mensen om de massaproductie tegen te gaan en te behouden wat er al is. Voor velen zal Vintage Brabant een museum zijn waar alles te koop is. 

Wij vinden het belangrijk om goederen van vroeger tentoon te stellen, de mensheid moet begrijpen waar we vandaan komen. Onze vintagewinkel is niet gericht op één bepaalde doelgroep. Onze winkel wordt bezocht en gewaardeerd door drie generaties. Het leukste is als zij gezamenlijk komen shoppen en herinneringen gedeeld kunnen worden. Wat voor oma geschiedenis is, is voor haar kleindochter een must have voor haar interieur. Vintage Brabant is dan ook niet alleen een hippe eigentijdse interieur en woonwinkel, maar ook een fantastisch uitje waar je kan verdwijnen in de wondere wereld die vintage heet. 

Naast onze eigen dagelijkse aanvoer van vintage en opgeknapte meubels bieden we ook podia aan andere ondernemers op het gebied van vintage, brocante en handgemaakte producten.  Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk te ondernemen en een kruisbestuiving te creëren met andere unieke ondernemers.

In de loods vind je niet alleen een caravan als kassa (je kan afrekenen door het raampje van de vintage caravan!), of een pipowagen als toiletruimte (pip machen in de pipowagen), maar ook een zeecontainer die we omgebouwd hebben als vinylcontainer. Je vind daar alle lp's op genre gesorteerd en met een vintage koptelefoon kan je nieuwe lp's draaien en beluisteren.  

Het team van Vintage Brabant heeft styling en interieur achtergrond en helpt je met alle liefde met de keuzes voor je interieur. We snappen best dat je overdondert wordt door al het aanbod! We helpen je met kleuradvies, restyling tips en uiteraard sjouwen we alle stoelen net zo lang bij elkaar totdat je de juiste mix and match hebt! 

Onze stijl is mensen overdonderen, inspireren, uitdagen en laten genieten. Het is een soort rommel/lifestyle markt, maar dan terwijl je door een VT Wonen Magazine loopt. Het ademt creativiteit en gekkigheid. Veel mensen putten daar met regelmaat hun positiviteit uit. 

Een rondje vintage is goed voor het brein! Erbij zijn, is beleven! Kom snel gezellig langs!

Winkelwagen

Hey, 
wil je op de hoogte blijven van ons?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele actie, inspiratie en nieuwe aanvoer!
Het is gelukt! Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Unable to send your message. Please fix errors then try again.