Onze creatieve workshops

MILK PAINT BY FUSION WORKSHOP

leES MEER

FUSION MINERAL PAINT WORKSHOP

LEES MEER

KINTSUGI 
WORKSHOP

LEES MEER

MILK PAINT  WORKSHOP

Hoewel Milk Paint een eeuwenoude verf is, is het nu de trend om je meubels die unieke look te geven! Een 100% natuurlijke verf waarbij je nagenoeg niet hoeft te schuren!! Het dekt op iedere ondergrond!! Ook dat ene kastje van oma dat diep in de was staat. Het is een speciale verf op poederbasis dat je zelf moet mengt met water. Er zijn heel veel mogelijkheden: strakke look, chippy look, verweerde look, steiger look, noem maar op! Je kan dit leren door een workshop te volgen om kennis te maken met deze fantastische verf! 

Wat kun je verwachten van een Milk Paint workshop? Je krijgt uitgebreid informatie over Milk Paint en hoe je er mee kunt werken. Je gaat zelf aan de slag met de Milk Paint mixen en het aanbrengen op testplankjes. Je oefent met de verschillende soorten afwerkingen zoals meubelwas en Hennep Oil. Aan het einde van de workshop ga je zelf aan de slag met een klein voorwerp waarbij je je geoefende technieken kunt toepassen. Het voorwerp mag je daarna mee naar huis nemen. 

De workshops duren ongeveer 2,5 a 3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten van de workshop zijn € 39,95 p.p. Na afloop van de workshop kan je Milk Paint kopen met 10% korting! Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben. De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van)gereedschap, een how-to guide en koffie/thee en iets lekkers! 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Elke tweede zaterdag van de maand van 10.30 uur tot circa 13.00 uur! 

FUSION MINERAL PAINT WORKSHOP

Je krijgt tijdens de workshop uitleg over het merk en wat het verschil met andere verfsoorten is. Leer alles over de toepassingen en technieken. Je leert transfers toe te passen en de tips and tricks om kleuren te blenden met fusion mineral paint

De workshop wordt gegeven door Carolien van Made to Measure. Zij is gediplomeerd Meesterschilder en gespecialiseerd in restauratietechnieken zoals marmerimitaties en vergulden. Fusion Mineral Paint heeft haar hart gestolen door de brede toepassing en haar verlangen naar duurzaamheid. Haar ultimate goal is een stukje bewustwording te creëren bij mensen om meubels een tweede kans te geven. 

Tijdens deze workshop leer je om van jouw meubel iets unieks te maken. Je krijgt een wandpaneel waarop je de blendtechniek en transfer gaat aanbrengen en uiteraard mag je deze aan het einde van de workshop meenemen naar huis.  Er wordt gebruik gemaakt van transfers van Redesign by Prima en Miss Mustard Seed's Milk Paint. Er is keuze uit verschillende motieven en stylen zoals bloemen, tekst en andere afbeeldingen. 

De kosten van de workshop zijn € 45,- p.p. Na afloop van de workshop kan je Fusion Mineral Paint kopen met 10% korting! Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben. De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van) gereedschap en koffie/thee en iets lekkers! 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Elke eerste zaterdag van de maand van 10.30 uur tot circa 14.00 uur!

Kintsugi Workshop

Kintsugi betekend letterlijk  De gouden verbinding. Kin=goud + Tsugi=verbinding.
In Japan gooit men aardewerk dat gebroken is niet weg maar lijmt ze op een traditionele wijze. Een wekenlang proces waarin precisie, geduld, rust en aandacht van groot belang zijn. Men lijmt het aardewerk niet onzichtbaar waardoor het lijkt alsof er nooit iets mee is gebeurd. Dat kan ook niet.
Door het gebruik, door het vallen, is het immers veranderd. Het is mooier geworden, authentieker.
Om dat te benadrukken, gebruikt men goudverf om de breuklijnen te beschilderen.
Kintsugi is een prachtige metafoor voor ons eigen leven. De acceptatie van imperfectie, zowel in je werk als op privé gebied geeft een bevrijdend en vollediger beeld van wie je bent. Met al je opgelopen deuken vertel je jouw levensverhaal.
 
Kintsugi workshop basis:
Heel geschikt voor bv. vrijgezellenfeestjes, babyshowers, vriendinnen uitje en alle andere redenen waarom je het leven wilt vieren of gedenken.
Je gaat in deze workshop aan de slag met de moderne kintsugi methode.
We breken het keramiek en lijmen het stap voor stap weer aan elkaar.
Met alle mooie scheurtjes, deuken beschadigingen zijn we uniek. We geven glans aan ons leven met kintsugi.
Inclusief:
- Porselein met een gouden randje. Mocht je een privé stuk willen maken kan dat uiteraard ook.
- Alle materialen die er nodig zijn om aan kintsugi te doen.
- koffie / thee en lekkernijen
Praktisch
Datum: Twee keer per maand Tijd: 13.00 tot 15.30 uur
Duur: ongeveer 2- 2,5 uur
Kosten : 34,95 p.p.
 
 
 

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Milkpaint:

Zaterdag 8 januari
Zaterdag 12 februari
Zaterdag 12 maart
Zaterdag 9 april
Zaterdag 14 mei
Zaterdag 11 juni
Zaterdag 9 juli
Zaterdag 13 augustus
Zaterdag 10 september
Zaterdag 8 oktober
Zaterdag 12 november
Zaterdag 10 december

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Fusion:

Zaterdag 5 februari
Zaterdag 5 maart
Zaterdag 2 april
Zaterdag 7 mei
Zaterdag 4 juni
Zaterdag 2 juli
Zaterdag 6 augustus
Zaterdag 3 september
Zaterdag 1 oktober
Zaterdag 3 november
Zaterdag 3 december

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Fusion:

Zaterdag 5 februari
Zaterdag 5 maart
Zaterdag 2 april
Zaterdag 7 mei
Zaterdag 4 juni
Zaterdag 2 juli
Zaterdag 6 augustus
Zaterdag 3 september
Zaterdag 1 oktober
Zaterdag 3 november
Zaterdag 3 december

Boek nu een workshop!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een workshop volgen bij ons? Neem dan snel contact op!

workshop aanvragen
/boeken
Winkelwagen