Onze creatieve workshops

MILK PAINT BY FUSION WORKSHOP

leES MEER

FUSION MINERAL PAINT WORKSHOP

LEES MEER

FUSION MINERAIL PAINT
RESTYLE YOUR OWN

LEES MEER

MILK PAINT  WORKSHOP

Hoewel Milk Paint een eeuwenoude verf is, is het nu de trend om je meubels die unieke look te geven! Een 100% natuurlijke verf waarbij je nagenoeg niet hoeft te schuren!! Het dekt op iedere ondergrond!! Ook dat ene kastje van oma dat diep in de was staat. Het is een speciale verf op poederbasis dat je zelf moet mengt met water. Er zijn heel veel mogelijkheden: strakke look, chippy look, verweerde look, steiger look, noem maar op! Je kan dit leren door een workshop te volgen om kennis te maken met deze fantastische verf! 

Wat kun je verwachten van een Milk Paint workshop? Je krijgt uitgebreid informatie over Milk Paint en hoe je er mee kunt werken. Je gaat zelf aan de slag met de Milk Paint mixen en het aanbrengen op testplankjes. Je oefent met de verschillende soorten afwerkingen zoals meubelwas en Hennep Oil. Aan het einde van de workshop ga je zelf aan de slag met een klein voorwerp waarbij je je geoefende technieken kunt toepassen. Het voorwerp mag je daarna mee naar huis nemen. 

De workshops duren ongeveer 2,5 a 3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten van de workshop zijn € 39,95 p.p. Na afloop van de workshop kan je Milk Paint kopen met 10% korting! De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van)gereedschap, een how-to guide en koffie/thee en iets lekkers! 

Inschrijving & voorbereiding
Inschrijven kan via de button onderaan deze pagina. Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben. 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Elke tweede zaterdag van de maand van 10.30 uur tot circa 13.00 uur! 

FUSION MINERAL PAINT WORKSHOP

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis principes van de duurzame verf van Fusion Mineral Paint. Dit doen we op een houten wandpaneel zodat je verschillende decoratieve- en schildertehcnieken kan proberen. Ook leer je hoe je transfers aan moet brengen en krijg je tips & tricks over de toepassing van stencils en goudfolies. De keuze is reuze en aan het einde van de workshop ga jij met je eigen kunstwerk naar huis! 
 
De workshop wordt gegeven door Carolien van Made To Measure & More. Zij is gediplomeerd Meesterschilder en gespecialiseerd in restauratietechnieken zoals marmerimitaties en vergulden. Fusion Mineral Paint heeft haar hart gestolen door de brede toepassing en haar verlangen naar duurzaamheid. Haar ultimate goal is een stukje bewustwording te creëren bij mensen om meubels een tweede kans te geven. 

Tijdens deze workshop leer je om van jouw meubel iets unieks te maken. Je krijgt een wandpaneel waarop je de verschillende blendtechnieken kan proberen. Het paneel werken we af met transfer, stencils of goudfolies. Er wordt gebruik gemaakt van transfers van Redesign by Prima.  Er is keuze uit verschillende motieven en stylen zoals bloemen, tekst en andere afbeeldingen.
 
Inschrijving & voorbereiding
Inschrijven kan via de button onderaan deze pagina. De kosten van de workshop zijn € 45,- p.p. Na afloop van de workshop kan je Fusion Mineral Paint kopen met 10% korting! Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben. De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van) gereedschap en koffie/thee en iets lekkers! 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Elke eerste zaterdag van de maand van 10.30 uur tot circa 14.00 uur!

FUSION MINERAL PAINT RESTYLE YOUR OWN 
 
Hoe vaak heb jij jezelf beloofd om dat kastje te schilderen? Je stelt het stiekem uit want tja.... Welke kleur? Welke verf? Hoe voorkom je kwaststrepen eigenlijk? En hoeveel verf moet je nou eigenlijk per laag gebruiken? Kan je wel over die boenwas heen schilderen? Zoveel vragen! HELP! 

Heb jij nog een onbegonnen project maar kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Tijdens dit dagprogramma ga je jou eigen meubelstuk helemaal zelf restylen. Je leert alles over de voorbehandeling, het aanbrengen van Fusion Mineral Paint en de afwerking met eventueel stencils, transfer en folies. 
Aan het einde van de dag heb jij eindelijk dat project klaar én weet je alles voor je volgende project.   

De workshop is een dagprogramma van 10:30 uur tot 16:00 uur wat wordt begeleid door Carolien. De workshop kost € 85,- p.p. is incl. gebruik van verf, kwasten, transfers, stencils en folies en is volledig verzorgd met koffie, thee & lunch. Na afloop ontvang je een handleiding waarin alles staat wat je hebt geleerd tijdens de workshop en je krijgt ook nog eens een korting van 10% op de verven van Fusion Mineral Paint.   

Inschrijving & voorbereiding 
Als je je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met aanvullende informatie. Laat ons even weten welk meubelstuk je meeneemt. Dan zorgen wij dat er een goede werkplek voor je beschikbaar is en geven we je nog wat tips voor eventuele extra voorbereiding. Het enige wat je meeneemt is het meubeltje en zorg dat je kleding aanhebt wat vies mag worden. Wij zorgen voor de rest!  

De workshops worden een aantal keer per maand op zaterdag gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Zie onderstaande data of stuur neem contact op om een zaterdag naar wens in te plannen.

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Milkpaint:

Zaterdag 14 januari
Zaterdag 11 februari
Zaterdag 11 maart
Zaterdag 8 april
Zaterdag 13 mei
Zaterdag 10 juni
Zaterdag 8 juli
Zaterdag 12 augustus
Zaterdag 9 september
Zaterdag 14 oktober
Zaterdag 11 november
Zaterdag 9 december

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Fusion:

Zaterdag 7 januari
Zaterdag 4 februari
Zaterdag 4 maart
Zaterdag 1 april
Zaterdag 6 mei
Zaterdag 3 juni
Zaterdag 1 juli
Zaterdag 5 augustus
Zaterdag 2 september
Zaterdag 7 oktober
Zaterdag 4 november
Zaterdag 2 december

Op de volgende data kun je je inschrijven voor de workshop Fusion Restyle Your Own:

Zaterdag 21 januari
Zaterdag 25 februari
Zaterdag 25 maart
Zaterdag 22 april
Zaterdag 20 mei
Zaterdag 24 juni
Zaterdag 22 juli
Zaterdag 19 augustus
Zaterdag 23 september
Zaterdag 21 oktober
Zaterdag 18 november
Zaterdag 16 december

Boek nu een workshop!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een workshop volgen bij ons? Neem dan snel contact op!

workshop aanvragen
/boeken
Winkelwagen