Hallo, ik ben Esther uit Roosendaal. En sinds kort heb ik ook een plekje bij Vintage Brabant onder de naam ‘Van vroeger naar nu’, ik voel me hier enorm thuis tussen alle mooie spullen en leuke mede liefhebbers/her gebruikers. Zelf verzamel ik vooral vintage en brocante. Veel kasten bij ons zijn erfstukken, het geheel vormt een gezellige mix en past goed in ons oude (1903) huis. De liefde voor spullen met een verleden en hergebruik is mij met de paplepel ingegeven. Mijn opa en ooms hadden antiek en curiosa winkels en daar was altijd weer wat leuks te zien. Met mijn tantes ging ik naar rommelmarkten en dat ben ik altijd blijven doen. Daarnaast vind ik mijn spullen vaak bij garagesales en zolderopruimingen of ik koop items van particulieren. Het is een verslaving, altijd op zoek naar mooie en bijzondere items.  Alles zelf houden is geen optie, dus verkoop ik online, op markten en via shop in shop, zodat de mooie spullen weer een tweede leven krijgen bij iemand anders. Daar word ik blij van ! Groetjes en graag tot ziens, Esther.

Geef een reactie

Winkelwagen