Vanaf deze week hebben wij uitbereide openingstijden. Onze week begint dus al vanaf dinsdag! En de woensdag leuken we op voor alle (groot) ouders. Iedere woensdagmiddag staan er namelijk kinderactiviteiten gepland bij Vintage Brabant. Het is een wisselend programma waarbij we op Facebook iedere week gaan toevoegen wat er op de planning staat. Denk hierbij aan schminken, poppenkast, voorlezen uit onze vintageboeken en hele toffe workshops! Volg ons dus vooral op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Vanwege het mooie weer aanstaande woensdag trappen we 29 juni af met STOEPKRIJTEN. Ons plein mag opgevrolijkt worden! Alle kinderen verzamelen dus! Ouders en begeleiders kunnen intussen lekker shoppen tussen onze 1000m2 Scandinavisch Design, vintage verlichting, West germany vazen en Kokeshi Poppen terwijl de kids zich vermaken! 

Geef een reactie

Winkelwagen