Vlak na de lockdown was het zover. Een langgekoesterde wens ging in vervulling. Dagbesteding Robijn, onderdeel van Stichting Profila, huurde in onze conceptstore een plekje. Ooit begonnen met een kraam huren tijdens the Vintage Weekend en nu een reguliere plek in onze winkel. En zo konden hun deelnemers aan de slag om hun handgemaakte producten ook door ons te laten verkopen. Vorige week kwamen er twee leukerds live bekijken hoe hun inmiddels goed gevulde kast eruit ziet. Deze dame is van de schitterende macramé plantenhangers. Maar er worden ook prachtige kussens en vlaggetjes gemaakt van kwalitatieve hippe stoffen. Voor ons is dat een hele fijne aanvulling. Wij houden van kleurrijke kussens in vintage fauteuils. Liesbeth van der Heijden coördineert het allemaal en styled hun plekje fantastisch af met heerlijke vintage. Via de Instastories houden de deelnemers in hun atelier altijd goed bij wat er wanneer verkocht wordt en dat is dan altijd één groot feest. Het was erg leuk om kennis met ze te maken, ze hebben lekker kunnen snuffelen in ons vintage paradijs en ook nog wat vondsten gedaan. Daarna zijn ze lekker gaan lunchen in Oudenbosch. Kortom een vintage feestdag!

Geef een reactie

Winkelwagen