Ondernemer: Via Kaat

Welkom bij ViaKaat! Ik ben Karin en groot fan van interieur.

Ik was altijd al bezig met het maken van mooie combinaties met kleuren en materialen. Maar ik had nooit durven dromen dat ik een eigen bedrijf in de interieurbranche zou hebben. In 2019 ben ik begonnen met ondernemen en sinds december 2021 heb ik besloten er fulltime voor te gaan. Ik knap meubels op en zoek voor jou de mooiste parels, dit alles met een voorliefde voor baby- en kinderkamers. Ook met duurzame items kun je veel ruimtes sfeervol maken, want hé: er is maar één planeet waar ze chocolade hebben!

Naast de webshop droomde ik ervan om de items ook in een fysieke winkel te kunnen showen. Na een bezoekje aan Vintage Brabant was ik verkocht: ‘Hier moeten mijn items ook een plekje krijgen’. De start van deze leuke samenwerking. Naast vintage, retro en bohemian meubels en accessoires die ik verkoop geef ik ook interieuradvies (van kinderkamers, nieuwbouw woningen tot bedrijfsruimtes) en workshops.

Ik geloof echt in een groter gevoel van geluk en succes in een fijne woonomgeving.

Mocht je vragen hebben of wil je meer weten over een item of interieuradvies. Mail mij gerust: Karin@viakaat.nl. Misschien zie ik je snel?

Volg mij op Social Media voor inspiratie, tips en mooie nieuwe items:
@via.kaat
@lak.en.zaagsel

Geef een reactie

Winkelwagen