Terug van weggeweest! Pyrex ovenschalen

De onverwoestbare ovenschalen van Pyrex zijn terug van weggeweest. Herken jij deze ovenschalen nog?
Pyrex is al meer dan een eeuw een begrip. Je kent ze ook waarschijnlijk van de glazen maatbekers.

De productie van PYREX begon in het midden van de jaren vijftig als kantinegerei, later gelanceerd voor het grote publiek in 1957 met serviespatronen Coronet en Wild Bryony. Niet lang na de lancering van de ‘Gaiety’-productlijn, inclusief de populaire patronen Snowflake en Daisy.

Deze ovenschalen van Pyrex zijn ijzersterk en je vindt ze in allerlei maten en soorten. Wil jij meer kleur in je keukenaccessoires? En je ovenschotel een keer met een leuke schaal presenteren in plaats van de standaard glazen ovenschalen.

Haal de Pyrex ovenschaal in huis!

Heb jij Pyrex schalen nog in huis? Bewaar ze dan nog maar even! Want ze leveren geld op ;). Zo gaan schalen op etsy nu al weg voor 140 euro.

Geef een reactie

Winkelwagen