Vintage POP-UP weekend & koopzondag | 26 & 27 feb

Kom heerlijk rondsnuffelen tijdens ons eerste vintage pop-up weekend inclusief koopzondag! Maak kennis met de twee toffe instagram vintage ondernemers Stephanie van @vintage.vedette en Cindy van @vintthis op zaterdag 26 en zondag 27 februari en bewoner hun vintage pareltjes in het echt!

Voor alle vintage liefhebbers die doordeweeks en op zaterdag andere plannen hebben zijn wij speciaal open op zondag 27 februari tijdens ons POP-up weekend.

Ook onze eigen shop in shop ondernemer Connie van @bellasfairmadeenvintage is tijdens het weekend aanwezig met haar handmade oorbellen! Zoek je leuke oorbellen dan ben je bij haar op het juiste adres.

Datum: zaterdag 26 & zondag 27 feb
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Entree: gratis
Adres: Havendijk 10A – Oudenbosch

Geef een reactie

Winkelwagen