Help ons de winter door! Roepen alle plantjes in koor

Groen brengt veel gezelligheid in huis! Nu kerst voorbij is en de kerstboom de deur uit gaat. Wil je er natuurlijk wel iets gezelligs voor terug. Planten brengen niet alleen gezelligheid in huis maar zorgen ook voor minder stress, zorgen voor een schone lucht, relatief ‘goedkope’ opvullers en geven kleur in je huis.

Als je al een keer bij ons in de loods bent geweest heb je vast de vele plantjes en onze plantenkraam gezien. Nu het steeds kouder wordt en onze winkel helaas niet open is om de plantjes te verkopen missen de plantjes een fijn heerlijk warm plekje.

Gun jij ze een heerlijk plekje?

Onze plantjes vind je op onze instagram pagina bij hoogtepunt ‘Save the plants’ en hieronder.
Via click & collect kun je je plantje ophalen.

Wij zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag open voor click & collect. Mocht een andere dag beter uitkomen? Stuur ons een berichtje.

Geef een reactie

Winkelwagen