Lockdownshopping @ Vintage Brabant

Nu onze loods tijdelijk de deuren heeft moeten sluiten willen wij jullie wel blijven inspireren en verrassen met de wondere wereld die vintage heet. Tijdens de lockdown kun je ook bij ons shoppen! Wel alleen online natuurlijk 😉 We zetten het allemaal voor je op een rijtje.

Instagram  & Facebook Vintage Brabant

Op onze instagram en facebook vind je wekelijks nieuwe aanvoer in onze stories en showen je vele vintage items zodat je heerlijk kunt snuffelen op social media. Zie je iets leuks stuur ons een berichtje via instagram of facebook. Je kunt de items ophalen via click & collect, maar wij verzenden ook! Via instagram of facebook krijg je van ons een betaalverzoekje. Zodra deze is overgemaakt leggen wij het item apart en of we versturen het item.

Instagram Vintage Brabant Instashop

Naast onze instagram en facebook kanalen hebben wij ook een instagram instashop. Eigenaresse Bianca deelt hier new arrivals in de instagram feed van vazen tot aan kasten. Alles komt voorbij .

Webshop

We zijn druk bezig om onze webshop vol te laden met vintage items zodat je hier ook heerlijk kunt rondneuzen. Wekelijks vullen wij de webshop aan! Via de webshop kan je makkelijk op categorie zoeken. Handig toch ;).

Online shopafspraak

We snappen het helemaal dat je sommige producten eerst wilt zien of vragen er over hebt voordat je het gaat kopen. Met een online afspraak videobellen we met je zodat wij jou het product kunnen laten zien en dat jij alle vragen kan stellen! Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook of bel ons om een online shopafspraak te maken.

Vinted

Fan van vintage kleding? Neem dan een kijkje op onze vinted account

Live-tour

Om jullie toch mee te nemen in de wondere wereld van vintage organiseren wij op donderdag 6 of vrijdag 7 januari een heuse live tour! Be there 😉 Zoek je nog iets speciaals? Laat het ons weten dan nemen we het mee in de live tour.

Click & Collect

Nu fysiek winkelen niet mogelijk is zijn wij wel open voor click & collect. Dus heb je een item via instagram, facebook, webshop gekocht dan kun je het bij ons afhalen. We maken met je een afspraak om je items te komen ophalen. We zijn er op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.

Uitzondering:

  • Vrijdag 24 december van 10 tot 3 uur
  • Zaterdag 25 december gesloten
  • Vrijdag 31 december van 10 tot 3 uur
  • Zaterdag 31 december gesloten

Geef een reactie

Winkelwagen