Nieuw jaar, nieuw duurzaam interieur!

Het nieuwe jaar is het ideale moment om je interieur te veranderen en je woonkamer weer gezellig te maken. Want de kerstboom gaat in januari de deur uit en de lichtjes hangen niet meer en wat voelt je ruimte dan ineens leeg, kaal en misschien wel ongezellig? Vintage Brabant zet een aantal tips voor je op een rijtje voor een ‘nieuw’ fris interieur in het nieuwe jaar zodat jij je weer thuis voelt in je eigen huis.

Een ‘nieuw’ fris interieur hoeft niet te betekenen dat je nieuwe meubels en accessoires hoeft te kopen. Je kunt je woonkamer ook heel sfeervol maken met tweedehands vintage meubels en accessoires. Vintage items geven net dat stukje extra persoonlijkheid en gezelligheid in huis en is het ook nog eens duurzaam. Je geeft het meubel een tweede leven en je bespaart ook co2. Uit onderzoek van TNO blijkt dat iedere kilogram aan hergebruikte spullen een kilogram aan CO2 bespaart. Zo dragen we samen beetje bij beetje bij aan een duurzamere wereld.

Het kale hoekje!

Als de kerstboom weg is, is het toch ineens wel kaal in je woonkamer. Met een leuke vintage kast vul je direct je kale hoek op en je hebt extra opbergruimte mocht je in januari van plan zijn om alles een plekje te geven. Ook heb je een goed excuus om je interieur te veranderen en te verschuiven nu je woonkamer zo kaal oogt ;).  

Meer karakter en sfeer

Geef je huis een persoonlijk sfeervol tintje door je items en meubels te mixen met vintage accessoires. Je geeft je woonkamer door vintage accessoires meer karakter en sfeer. Vintage accessoires zijn goed te combineren met elke stijl. Creëer een hoekje met een leuke fauteuil, een plantentafeltje, vintage kussens en een klein tapijt.  

Een nieuwe look

Ben je toe aan een ‘nieuw’ fris interieur, maar wil je geen complete make-over? Denk er dan eens aan om je meubel een kleurtje te geven. Met onze verf van Fusion of Milkpaint geef je je meubel direct een nieuwe look. Een kleine verandering maar groots resultaat. Ontdek de kleuren van Fusion en Milkpaint.

Vintage Brabant  

Onze loods is gevestigd in Oudenbosch vlakbij Roosendaal. Je rijdt vanuit Breda en Dordrecht in een half uurtje naar ons toe! Koop je bij ons een groter meubel en helaas geen mogelijkheid om zelf te vervoeren. Wij bezorgen de meubels ook bij je thuis.

Heb je een vraag voor ons? Of kunnen wij je ergens meehelpen? Stuur gerust een mailtje naar vintage@voz-groep.nl of stuur een berichtje via instagram of facebook.

Geef een reactie

Winkelwagen