Last minute cadeau nodig?

Zoek jij nog een last minute cadeau voor de feestdagen voor iemand die helemaal gek is op vintage interieur? En heb je weinig tijd om op zoek te gaan of je weet niet precies wat je wil geven. Met een cadeaubon van Vintage Brabant kan het niet misgaan. Hiermee kan diegene kopen wat ze wil! Want met een cadeaubon van onze vintage loods van 1000m2 kan zij of hij helemaal losgaan! Bij ons in de winkel vind je vele meubels en accessoires van vroeger. Denk aan een leuke vaas, kandelaars, wandborden, servies, schaaltjes, beelden of een vintage meubelstuk en nog veel meer.

Haal je cadeaubon snel in huis! Of kom even langs in onze vintage winkel om de Vintage Brabant cadeaubon op te halen.

Levertijd: 1-3 werkdagen.

Adres: Havendijk 10A – Oudenbosch
Openingstijden: Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Winkelwagen