Fusion kleurtrends voor 2022

Vind je kleur!


Als je ziet wat er gebeurt in de mode- en interieurwereld van kleur, is het leuk om ze te zien samensmelten van de ene branche naar de andere. Laten we eens kijken welke kleuren trending zijn in 2022 voor interieurs!

DIEPE RIJKE TALING

We zien veel diepe, rijke wintertalingen, groenen en waterige blauwtinten die diepte en een brandpunt aan uw ruimte toevoegen. Probeer onze Renfrew Blue, Pressed Fern of Homestead Blue. taling blauw of taling groen en alles daartussenin is deze kleur aardend maar overal een leuke kleur.

TAUPE

Grijzen nemen een achterbank in omdat we veel taupe, warme neutrale beiges, crèmes, jute en rieten tinten zieGrijzen nemen een achterbank omdat we veel taupes, warme neutrale beiges, crèmes, jute en rieten tinten zien. Probeer onze Plaster, Cashmere of Cathedral Taupe. Zacht uitnodigend en warm, taupe in al hun natuurlijke glorie zullen volgend jaar zwaar te zien zijn.

LEVENDIGE GEELTINTEN

Levendige geel- en mosterdtinten geven elke ruimte een vrolijke en levendige uitstraling, onze Little Star en Mustard zijn perfecte vrolijke kleuren. Helder en zonnig is precies wat nodig is in 2022, met meer mensen die vanuit huis werken, geeft deze kleur je huis een boost.

ROZE TINTEN

We kijken nog steeds door onze roze bril, maar sommige van onze roze kleuren worden stoffig en een beetje een terracotta roestvibe is trending voor 2022. Rozen kunnen in elke kamer worden gebruikt, van het hoofdkenmerk tot een extra focus. Roze zal zeker in alle tinten aanwezig zijn.

INDIGO BLUES

En tot slot, indigoblues voegen intensiteit en drama toe aan elke ruimte. Probeer onze Liberty Blue of Midnight Blue . Licht humeurig of helderblauw voegt in 2022 drama toe aan je ruimte.

Welke van deze kleurtrends zie jij jezelf volgend jaar in huis gebruiken? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Bron: website Fusion

Geef een reactie

Winkelwagen