Geen Black Friday maar Green Friday bij Vintage Brabant.

Voor ons geen Black Friday maar een Green Friday!

Wij willen mensen inspireren om de massaproductie tegen te gaan en te behouden wat er al is. Ons doel is om te laten zien dat je je huis ook met tweedehands vintage items leuk kunt inrichten en dat je zo ook wat meer C02 bespaart. Want uit onderzoek van TNO blijkt dat iedere kilogram aan hergebruikte spullen een kilogram aan CO2 bespaart. Zo dragen we samen beetje bij beetje bij aan een duurzamere wereld.

Om jullie kennis te laten maken met ons vintage aanbod of voor diegene die al vintage liefhebbers zijn hebben wij een leuke actie tijdens Green Friday!

Kom je tussen donderdag 25 november en zaterdag 27 november langs in onze winkel dan krijg je tweede item voor de helft van de prijs*.

Naast deze leuke actie in de winkel kan je ook op onze webshop vintage items bestellen. Bestel je tijdens deze dagen via de webshop dan ontvang je 10% korting. Deze korting is alleen geldig in de webshop.

Code webshop: GREENFRIDAY10

Vintage Brabant
* Duurzaam shoppen
* 1000m2 aan vintage
* Wekelijks nieuwe aanvoer
* Half uur rijden vanuit Dordrecht en Breda

*Met uitzondering van shop in shop ondernemers, verf, kwasten, kaarten, vilt-producten en lp’s. Je ontvangt de korting op het goedkoopste item.

Geef een reactie

Winkelwagen