Nieuwe kleuren van Fusion Mineral Paint

Afgelopen zomer zijn er 11 nieuwe prachtige kleuren van Fusion gelanceerd. De nieuwe kleuren hebben wij in huis. We konden niet wachten om een meubel met een nieuwe kleur te verven.

We hebben niet een klein meubel gepakt maar direct de grootste kast van de hele winkel. Het werd nog een beetje spannend omdat onze instagram volgers een nieuwe kleur van Fusion voor de kast mochten bepalen. Maar gelukkig hebben onze volgers een goede smaak 😉 en werd de kleur Blue Pine uitgekozen. Zie hieronder het resultaat. De kleur op de foto is een klein beetje anders dus breng vooral een bezoekje aan onze winkel om de prachtige kast te bewonderen.

FusionFusion paint is een topkwaliteit 100% acrylverf met een ongelooflijke dekking. Deze verfheeft geen afwerking meer nodig als een wax of vernis. Je kunt Fusionverf aanbrengen opeerdere geverfde of gecoate oppervlakken zonder primer of voorbereidend werk. Alleeneerst even ontvetten en eventueel licht opschuren. Fusion heeft een goede dekking van 7 vierkante meter per oppervlakte. In de meeste gevallen is een laag voldoende.

De voordelen van Fusion paint.
* Het is een duurzame verf.
* Alle Fusion™-producten zijn niet-toxisch, loodvrij, vrijwelgeurloos en hebben een zeer laag vluchtige organische stof (VOS) en bevatten geenammoniak of formaldehyde.
* Supergladde,matte afwerking
* Ingebouwde bescherming
* Goede dekking
* Weinig voorbereiding.
* 50+ kleuren

Bestel in onze webshop Fusion Mineral Paint.

Winkelwagen