Ondernemer Queen’s Brocante Boutique

Wat een lange naam hoor ik je denken.

Queen’s een verwijzing naar mijn achternaam Konings

Brocante vind ik mooi daar ben ik mee begonnen; uit Frankrijk & Engeland

Boutique fraaie Franse naam voor winkeltje 

Zelf woon ik in een huis van 1926, in een straat waar ook geen 1 huis hetzelfde is. Heerlijk vind ik dat.

De inrichting van je huis geeft een stukje van je ziel bloot, en het is de bedoeling dat je jezelf er helemaal prettig in voelt.

Het is fantastisch om te zien hoe klanten in de winkel zo naar specifieke items op zoek zijn dit in hun interieur passen…….. helemaal als ze dit ook vinden.

Zelf verzamel ik graag spullen op markten, liefst in Frankrijk & Engeland, en probeer deze te combineren op kleur, style, materiaal enz.   Groepjes maken noem ik dat.

Zowel op markten als in de winkel voel ik mij als een vis in het water, al die leuke gesprekken/info/verhalen die klanten vertellen…..  zo leuk & en ook leerzaam.

Door het diverse aanbod van de verschillende ondernemers bij Vintage Brabant, ben ik ook “vintage” (niet te verwarren met RETRO=oud model opnieuw nagemaakt) erg gaan waarderen.  Daarom verzamel ik het nu beide.

Bezoek de winkel en geniet van het uitgebreide aanbod. 

Bianca, Guido & Maas vooral zo door blijven gaan. Tnkxs.

“One is good, a pair is better” (Drew Prichard)

Marionne Konings

www.queensbrocanteboutique.nl / fb /insta

Onze andere ondernemers..

  • Ondernemer: Etaluusière into Vintage
    Mag ik me even voorstellen …….?Ik ben Luus, maar bij Vintage Brabant sta ik bekend als“Etaluusière into Vintage” Het begon zo’n 6 jaar geleden allemaal met het maken van etagères ( de Etaluusière )Hiervoor struinde ik vele rommelmarkten en garage sales af, op zoek naar de perfecte exemplaren.Porseleinen borden, kop en schotels, beeldjes, rariteiten, en …

    Ondernemer: Etaluusière into Vintage Lees verder »

  • Ondernemer: Made to Measure & More
    Toeval bestaat niet In 2017 schreef Bianca een blogpost over een bijzondere ontmoeting. In dit verhaal kwam er tijdens een van de eerste edities van Vintage on Sunday bij Vintage Brabant, een jonge vrouw haar langs in de winkel. Zij had haar oog had laten vallen op een setje schitterende roze barok fauteuils. Ze was …

    Ondernemer: Made to Measure & More Lees verder »

Winkelwagen