Ondernemer Boldies

Have nothing in your house that you do not know to be useful, or believe to be beautiful!

Wij zijn Judith en Simon van Boldies Vintage. Boldies staat voor Beautiful Oldies. Al jaren hebben we een passie voor het opsporen van mooie (en liefst ook nuttige) spullen uit de Art Deco- en Art Nouveau-periode en daarnaast vintage en design. Bovenstaande quote, van de Britse ontwerper en kunstenaar William Morris (1834-1896), is daarbij ons motto. 

Hoe mooi en bijzonder sommige objecten ook zijn, we kunnen écht niet alles zelf houden. Daarom zijn we blij dat we Bianca van Vintage Brabant hebben ontmoet. We voelen ons thuis in haar conceptstore. In onze Boldies-stand bieden we vooral Art Deco aan. We hopen dat dit een goede aanvulling is op alle fraaie spullen die bij Vintage Brabant te vinden zijn. 

Judith en Simon 

Onze andere ondernemers..

  • Ondernemer: Etaluusière into Vintage
    Mag ik me even voorstellen …….?Ik ben Luus, maar bij Vintage Brabant sta ik bekend als“Etaluusière into Vintage” Het begon zo’n 6 jaar geleden allemaal met het maken van etagères ( de Etaluusière )Hiervoor struinde ik vele rommelmarkten en garage sales af, op zoek naar de perfecte exemplaren.Porseleinen borden, kop en schotels, beeldjes, rariteiten, en … Lees meer
  • Ondernemer: Made to Measure & More
    Toeval bestaat niet In 2017 schreef Bianca een blogpost over een bijzondere ontmoeting. In dit verhaal kwam er tijdens een van de eerste edities van Vintage on Sunday bij Vintage Brabant, een jonge vrouw haar langs in de winkel. Zij had haar oog had laten vallen op een setje schitterende roze barok fauteuils. Ze was … Lees meer

Winkelwagen