Ik zal me even voorstellen, ik ben Evi en ik heb een passie voor alles wat krom, oud, fout, apart en bijzonder is. Van perfecte dingen krijg ik de kriebels! Ik vind het juist leuk om origineel te zijn en ik ben dan ook alles behalve standaard. Op jonge leeftijd had ik al een voorliefde voor vintage en retro. Je weet wel art deco, spaceage, art nouveau, hollywood regency en van die dingen die wel tegen een stootje kunnen (dat kan tegenwoordig niet meer). Iets meer dan twee jaar geleden heb ik besloten om van mijn hobby een echt bedrijf te maken. Pffffff, daar komt veel bij kijken! Ik ga graag op jacht naar vintage schatten en ik vind het heerlijk om meubels op te knappen maar eh….die administratie en belastingdienst vind ik minder. Naast De Wereld van Evi werk ik nog gewoon voor een werkgever, kortom ik kom dus handen en tijd te kort. Zeker sinds ik vorig jaar besloten heb om een opleiding te gaan doen voor meubel stofferen. Dat ziet er altijd zo gemakkelijk uit, maar geloof mij daar komt veel bij kijken. Ik ben dan ook ontzettend blij met Vintage Brabant als partner. Ik zet mijn spulletjes in de loods en Vintage Brabant “takes care of the rest”.  Tevens ben ik een grote fan van duurzaamheid. En wat is er nu duurzamer dan een mooi vintage plantentafeltje, kast of stoel? Laten we eerlijk zijn, het geeft je woning karakter! Dat is ook het voordeel van Vintage Brabant, geen eenheidsworst maar allerlei goederen uit verschillende tijden. Je kunt uren rondstruinen en ondertussen ook nog eens een lekker bakje koffie krijgen. Zelf kijk ik weer uit naar The Vintage Weekend! Een goede ambiance, lekker muziekje, eten en drinken en in 1 woord gezelligheid! Het is alweer even geleden en zeker weten heb je met corona niet, maar ik hoop dat het in september weer kan!

Tot snel in Vintage Brabant

De Wereld van Evi

Winkelwagen